Head of Media & PR, Finland (FIN)

  • PR & Comms Team
  • Remote job

Head of Media & PR, Finland (FIN)

Job description

Kasvavat, kansainväliset yritykset ovat tulevaisuuden hyvinvointimme perusta. Suomi ja muut Pohjoismaat ovat monien maatilastojen kärjessä – eikä suotta: pohjoismainen malli toimii, teknologia ja osaaminen ovat maailman huippua, arvot vahvoja ja vastuullisuus sekä toimintatavat sellaisia, mistä voimme olla ylpeitä.

Ilman tehokasta viestintää ja markkinointia vaikutuksemme jää kuitenkin pieneksi. Kasvuyrityksillä on kaikki mahdollisuudet nousta maailman huipulle, ja kannustaa myös muut tekemään asiat paremmin. Vaihtoehtona on jäädä saarekkeeksi planeetalla, jossa ympäristö muuttuu yhä suljetummaksi ja kovemmaksi. Siksi meidän pitää olla optimistisia ja katsoa rohkeasti eteenpäin. Ennen oli #californication, tulevaisuudessa myös #nordification.


San Francisco auttaa asiakkaitaan saavuttamaan ansaittua medianäkyvyyttä sekä kansainvälisillä markkinoilla että Suomessa. Olemme kasvuyritysten strateginen viestintäkumppani, joka muotoilee yritykselle kansainvälistä yleisöä kiinnostavan tarinan, louhii esiin tarkoituksen, luo sisältöjä ja rakentaa suhteita ympäri maailman ansaittua medianäkyvyyttä varten.


Etsimme nyt Suomen media- ja PR-suhteista vastaavaa huippuviestijää, joka on vahvasti mukana myös liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Hallitset viestinnän eri osa-alueet, ajattelet asiakaslähtöisesti ja kaupallisesti, etkä arastele laittaa käsiäsi saveen sekä vähitellen ottamaan lisää vastuuta tiimimme kasvaessa.


Asiakastyö on keskeinen osa työpäiviäsi, jotka koostuvat niin strategisesta suunnittelusta kuin operatiivisesta tekemisestä. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi mutta et jää projektien kanssa yksin – tiimi ja nimetty wingman ovat aina tukenasi. Osallistut aktiivisesti uusasiakashankintaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, että työskentelet arvojasi vastaavien yritysten kanssa.


Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut siitä, miten teknologia muuttaa maailmaa, yritysten toimintaa ja kulttuureita. Hahmotat nopeasti monimutkaisia konsepteja ja pystyt luomaan niistä kiinnostavia, helposti ymmärrettäviä tarinoita. Rakastat kirjoittamista, ja kirjoitat täydellisyyttä hipovaa suomea. Toimimme kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja sisäinen kielemme on englanti, joten myös englannin kielen taitosi tulee olla erinomaisella tasolla. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä pohjoismaisten asiakkaidemme kanssa.


Sinulla on jo vuosien kokemus teknologia-alasta, ja pystyt osoittamaan viestintätaitosi aiemmilla, vakuuttavilla näytöillä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus työskentelystä viestintätoimistossa tai kasvuyritysten viestinnässä.


Toimistomme sijaitsee Kampin kattojen yllä omassa E28-toimistoyhteisössämme, jossa on kotoinen tunnelma. Voit itse päättää, haluatko tehdä töitä pääsääntöisesti toimistolla tai etänä. Tiimin kesken pyrimme tapaamaan vähintään kerran kuukaudessa.


Kiinnostuitko? Lue alta tehtävän vaatimukset ja täytä hakulomake englanniksi!


Requirements

  • Erinomainen kyky kertoa tarinoita ja kirjoittaa niitä suomeksi. Pystyt tiivistämään vaikeat aiheet helposti ymmärrettäväksi, kieliopillisesti virheettömiksi sisällöiksi. 
  • Kirjoitat sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.
  • Tunnet hyvin suomalaiset mediat ja sinulla on runsaasti kokemusta toimittajien kanssa työskentelystä sekä journalistisista toimintatavoista.
  • Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistoalalta tai muulta tekniseltä alalta. Myös intohimoinen suhtautuminen teknologiaan on hyödyksi!
  • Sytyt keskusteluista ja innostat muita samaan – oli kyse sitten innovatiivisista B2B-ratkaisuista tai seksikkäistä kuluttajatuotteista.
  • Pystyt työskentelemään järjestelmällisesti useiden asiakkaiden ja projektien parissa saman päivän aikana. 
  • Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja nälkää oppia koko ajan lisää.


You can find our other open positions at jobs.sanfrancisco.fi