Teknologiasta kiinnostunut viestintäosaaja (FIN)

  • PR & Comms Team
  • Remote job

Teknologiasta kiinnostunut viestintäosaaja (FIN)

Job description

Tulevaisuuden hyvinvointimme perusta on kasvavat, kansainvälistyvät yritykset. San Francisco on kasvuyritysten viestintäkumppani, joka muotoilee yritykselle kansainvälistä yleisöä kiinnostavan tarinan, kaivaa esiin tarkoituksen, luo sisältöjä ja rakentaa suhteita ympäri maailman ansaittua medianäkyvyyttä varten.

Etsimme nyt suomenkielistä huippuviestijää kansainväliseen tiimiimme. Tehtävässäsi autat kansainvälistyviä yrityksiä kertomaan tarinansa myös suomeksi ja saamaan medianäkyvyyttä Suomessa. Osallistut myös kansainväliseen PR-työhön, joten englannin kielen taitosi tulisi olla erinomainen. Saat nopeasti asiakasvastuuta ja opit joka päivä lisää huipputiimiltämme sekä vaativilta asiakkailtamme.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli innostut joka päivä uudestaan siitä, miten teknologia muuttaa maailmaa, yritysten toimintaa ja kulttuureita. Ymmärrät monimutkaisia konsepteja ja pystyt luomaan niistä kiinnostavia, helposti ymmärrettäviä tarinoita.

Sinulla on jo kokemusta ohjelmistoalan tai muun teknisen alan terminologiasta ja toimintalogiikasta aiemman työn tai harrastusten kautta, ja pystyt osoittamaan kirjoitustaitosi aiemmilla, vakuuttavilla näytöillä. Eduksi lasketaan aiempi PR-kokemus sekä työskentely viestintätoimistossa tai kasvuyritysten viestinnässä.

Toimistomme sijaitsee Kampin kattojen yllä omassa E28-toimistoyhteisössämme, jossa on kotoinen tunnelma. Voit itse päättää, haluatko tehdä töitä toimistolla tai muualla. Tiimin kesken pyrimme tapaamaan vähintään kerran kuukaudessa.


Kiinnostuitko? Lue vielä vaatimukset tähän tehtävään alla, ja täytä hakulomake englanniksi!


Requirements

  • Erinomainen kirjoitus- ja tarinankerrontataito: Pystyt tiivistämään vaikeat konseptit helposti ymmärrettäväksi, kieliopillisesti virheettömiksi suomenkielisiksi teksteiksi. Kirjoitat myös hyvää englanninkielistä tekstiä.
  • Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistoalan tai muun teknisen alan kirjoitustyöstä. Myös intohimoinen suhtautuminen teknologiaan ja sen vaikutukseen on työssä hyödyksi!
  • Pystyt työskentelemään organisoidusti ja kurinalaisesti useissa projekteissa saman päivän aikana.
  • Olet hyvä keskustelemaan ja sosiaalisesti lahjakas. Kokemus asiakaspalvelutyöstä lasketaan eduksi.
  • Kokemus aktiivisesta ja suunnitelmallisesta some-viestinnästä on myös plussaa.
  • Olet suorittanut kandidaatin tai maisterin tutkinnon, ja sinulla on nälkää oppia koko ajan lisää.

You can find our other open positions at jobs.sanfrancisco.fi